Рятувальники шукають закарпатця, який заблукав у горах

Пошуково-рятувальні відділення Спеціалізованої пошуково-рятувальної частини АРЗ СП ГУ ДСНС в області надають допомогу закарпатським колегам у пошуково-рятувальних роботах чоловіка, котрий 10 жовтня о 20:00 втратив орієнтир та заблукав в лісовому масиві поблизу села Лопухів, Тячівського району Закарпатської області.

«Так, як існує ймовірність, що даний громадянин перейшов на сторону Івано-Франківської області, то до пошукових робіт залучено рятувальників пошуково-рятувальних відділень міста Івано-Франківськ та міста Яремче, а також кінологів з собаками. На даний час проведено обстеження лісового масиву зі сторони села Стара Гута, Солотвинської ТГ, полонини Рущина, та урочища Пекло до межі Закарпатської області. А також рятувальники проводять обстеження лісового масиву зі сторони села Бистриця Надвірнянського р-ну до межі Закарпатської області», - повідомили у пресцентрі ДСНС Івано-Франківської області.

Наразі до пошуків залучено 20 рятувальників з 4 гірських пошуково-рятувальних відділень: смт Усть-Чорна та смт Міжгір’я (Закарпаття), м. Івано-Франківськ та м. Яремче (Прикарпаття).

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.