В Івано-Франківську відбувся форум «Нульова смертність на дорогах Франківщини»

30 вересня інспектори патрульної поліції Івано-Франківської області на чолі з її керівництвом, представниками ГУНП в Івано-Франківській області, міської влади, громадських організацій та Канадської поліцейської місії в Україні провели форум присвячений поведінковим аспектам безпеки дорожнього руху.

Участь у форумі, у режимі онлайн, взяв і перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

Олексій Білошицький розповів статистику та причини ДТП, а також визначив основні напрямки роботи патрульної поліції у напрямку безпеки дорожнього руху.

Під час зустрічі обговорили основні питання щодо посилення заходів безпеки дорожнього руху в області та реалізації діючих та подальших спільних проєктів.

Ключовими темами для обговорення були: безпека дорожнього руху вцілому, безпека дітей та на дорозі, зниження смертності на дорозі, а також підвищення рівня правової свідомості та культури громадян.

«Ми не можемо чекати, що хтось зробить щось для нас замість нас. Тільки спільні зусилля можуть дати результат», - підсумував заступник начальника управління патрульної поліції Андрій Киричук.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.