В Івано-Франківську конфлікт між чоловіками завершився стріляниною

19 вересня близько 5:15 до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Хотинській невідомий чоловік грубо порушує громадський порядок та хаотично здійснює постріли.

Для перевірки отриманої інформації на місце виклику негайно виїхали слідчо-оперативна група, оперативні працівники, криміналісти та патрульні поліцейські.

«Попередньо правоохоронці встановили, що у дворі одного із будинків між двома чоловіками виник конфлікт. У цей момент 31-річний уродженець Сумської області, який на даний час проживає в Івано-Франківську, дістав предмет, схожий на пістолет, і вистрілив кілька разів у бік іншого учасника конфлікту. У результаті 33-річний місцевий мешканець отримав вогнепальне поранення грудної клітки. Під огляду місця події правоохоронці виявили пістолет та ряд речових доказів. Все вилучене направлено для проведення відповідної експертизи», - повідомили у поліції.

Зловмисника, який раніше притягався до кримінальної відповідальності, оперативно затримали патрульні поліцейські неподалік скоєння злочину.

Відомості щодо цієї події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1. ст. 121 та ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України. Йдеться про спричинення тяжких тілесних ушкоджень та вчинення хуліганських дій.

Фігуранта затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі за погодженням із окружною прокуратурою Івано-Франківська повідомили зловмиснику про підозру. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За скоєне прикарпатцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Триває досудове розслідування.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.