Івано-Франківщину відвідали народні депутати та представники Кабміну

17 вересня у рамках робочої поїздки на Прикарпаття завітала делегація народних депутатів України, котрі входять до складу Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів, а також представники Кабінету міністрів України.

Разом із головою обласної державної адміністрації Світланою Онищук вони відвідали Меморіальний сквер Івано-Франківська, де поховані Герой України Роман Гурик і учасники АТО/ООС, поклали квіти та вшанували хвилиною мовчання пам’ять полеглих за незалежність і територіальну цілісність держави.

Опісля у приміщенні обласної державної адміністрації Світлана Онищук та народний депутат України, голова підкомітету з питань соціального захисту прав ветеранів Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Анатолій Остапенко презентували фотовиставку «Незламні», присвячену захисникам України.

Анатолій Остапенко подякував голові облдержадміністрації за сприяння та розповів, що Івано-Франківщина є першою областю, де він презентує свою ідею. На світлинах – Герої України, які після участі у бойових діях продовжують працювати в центральних органах виконавчої влади та місцевого самоврядування. Також на фото можна глянути у вічі полеглих героїв-добровольців, які на початку російської агресії брали участь у захисті нашої держави і продовжують віддавати своє життя у російсько-українській війні. За його словами, надалі фотовиставка буде експонуватися в інших регіонах нашої держави.

Експозицію оглянули представники ветеранської спільноти та родин загиблих, які візьмуть участь у роботі «круглого» столу «Утвердження й зміцнення єдності суспільства, розбудова його інститутів для врегулювання нагальних питань соціального захисту ветеранів та членів їх сімей».

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.