Перша ліга. «Прикарпаття» зіграло внічию з «Волинню»

У 5 турі Першої ліги івано-франківське «Прикарпаття» на власному полі приймало луцьку «Волинь».

Перша ліга. 5 тур. «Прикарпаття» - «Волинь» - 1:1

Голи: Волошинович (29) - Сад (14, пен.)

Івано-франківська команда обходилася без нічиїх у чемпіонаті аж 14(!) матчів поспіль: 5 перемог і 9 поразок. Така тривала безкомпромісна серія перервалася у грі з луцькою "Волинню", яка у підсумку не визначила переможця - 1:1.

Старт поєдинку був за господарями, котрі активно розпочали гру, організувавши кілька небезпечних моментів. Після навісу з кутового міг забивати Матушевський, але в складній позиції головою він пробив у поперечину. А на 13-й хвилині у ході швидкої контратаки гості заробили пенальті: у штрафній Климець змусив на собі сфолити Кузьмиина, і з 11-метрового екс-гравець "Прикарпаття" Валерій Сад переграв Піцана - 0:1.

Господарі доволі швидко зрівняли рахунок, і на 29-й хвилині вже екс-гравець "Волині" Ростислав Волошинович зльоту здорово вистрілив повз кіпера гостей - 1:1. До перерви більше нікому не вдалося відзначитися. У другому таймі суперники відовідали на випади один одного, тож воротарям обох команд довелося добряче попрацювати. Івано-франківці намагалися забити завдяки фланговим навісам, де "хрестоносців" кілька разів виручив досвідчений Неділько. Наприкінці матчу він видав блискучий сейв, витягнувши м'яча з-під поперечини після пострілу Воробчака.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.