Людмила Лузан здобула срібло на Олімпіаді

Українські каноїстки Людмила Лузан та Анастасія Четверікова фінішували другими у фіналі на дистанції 500 метрів і принесли Україні срібло Олімпійських ігор-2020.

Для спортсменки з Івано-Франківська Людмили Лузан ця нагорода стала другою на Олімпіаді-2020, раніше вона здобула бронзу у спринті на каное-одиночці на 200 метрів.

«Я просто у приємному шоці. Насправді ми зробили неможливе. Дві медалі на Олімпійських іграх у видах, які тільки увійшли до програми - це сенсація. Це наша командна робота, робота тренерського складу, спортсменів, масажистів, і це свідчить про те, що ми працюємо як єдиний організм. Попереду дуже багато роботи. Адже до олімпійського старту в Парижі всього три роки і вже через рік потрібно ставати на дистанцію і боротися за ліцензію. Але ми довели, що ми можемо і що олімпійські нагороди у веслуванні - не випадковість. З такою командою на нас чекає успіх», - прокоментував виступ головний тренер збірної України Юрій Чебан.

Нагадаємо, що Людмила Лузан народилася в Івано-Франківську. Вона вихованка спортивного клубу «Альбатрос» (Івано-Франківськ). Наразі тренується у Горішніх Плавнях.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.