У Бурштині зіткнулись легковик та вантажівка, є загиблий та травмовані

19 липня о 06:13 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у місті Бурштині Івано-Франківського району, виникла ДТП, за участю легкового та вантажного автомобілів. Про це повідомили в пресцентрі ДСНС в Івано-Франківській області.

Рятувальники ДПРП Бурштин на автомобілі (САРМ-Л) та ДПРЧ-3 міста Галич за допомогою гідроінструменту вивільнили 2 осіб та деблокували 1 особу без ознак життя з легкового автомобіля, від’єднали клеми АКБ на двох автомобілях.

«Поліцейські попередньо встановили, що 36-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем «Renault» не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з вантажним автомобілем «Tata». Останнім транспортним засобом керував 27-річний мешканець Львівщини. Керманича вантажівки та його пасажира оглянуто медиками, вони отримали незначні тілесні ушкодження. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій «Renault» загинув на місці події, а трьох пасажирів з тілесними ушкодженнями доставлено до лікарні. У водія вантажного автомобіля відібрано кров для перевірки на стан сп’яніння, результат - тверезий», - повідомили у поліції.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.