Поліцію Івано-Франківщини очолив Сергій Безпалько

15 липня під час наради під головуванням заступника Голови Національної поліції України Олексія Руденка представлено нового начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області, полковника поліції Сергія Безпалька.

На представлення завітали представники влади, силових структур, представники засобів масової інформації та особовий склад поліції Івано-Франківщини.

Олексій Руденко подякував попередньому керівнику Володимиру Голубошу за службу і гідне виконання службових обов'язків на Прикарпатті. Після цього розповів про нового начальника і побажав успіхів на новій посаді.

«Я розумію, які обов’язки на мене покладено. У першу чергу, хочу зберегти ті напрацювання, які уже є, а також примножити нові. Основні завдання керівництвом Національної поліції України озвучені і поліцейські Івано-Франківщини готові до їх виконання. Я завжди відкритий до спілкування і розраховую на співпрацю з представниками влади, ЗМІ та громадськості», - зазначив С.Безпалько.

Довідково:

Сергій Безпалько у 1999-му закінчив Донецький інститут внутрішніх справ. Свою службу почав із посади оперуповноваженого відділу державної служби боротьби з економічною злочинністю у Києві.

Опісля, працював на керівних посадах у ГУНП в місті Києві, потім - у Державному науково-дослідному інституті МВС України.

З березня 2020 року працював заступником начальника Головного управління Національної поліції в Полтавській області.

Тепер Сергія Безпалька призначили у поліції Івано-Франківщини.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.