Рятувальники та правоохоронці патрулюватимуть на берегах річок в Івано-Франківську

Заступник голови Івано-Франківської ОДА Руслан Гайда провів нараду із керівниками комунальних служб міста, правоохоронних органів щодо забезпечення злагодженої роботи в умовах підвищення температурного режиму повітря, а також під час масового відпочинку людей на водних об’єктах міста.

За наслідками наради, працівникам правоохоронних органів спільно із військовослужбовцями Національної гвардії доручено забезпечити роботу патрульних в місцях найбільшого скупчення людей на річках Бистриця Надвірнянська та Бистриця Солотвинська, міському озері.

КУ «ІФ МАРС» із сьогоднішнього дня виставлено рятувальний пост на річці Бистриця Солотвинська поруч із пішохідним мостом, який працюватиме з 10:00 до 20:00 год.

14 липня відбудеться позачергове засідання міської комісії ТЕБ і НС щодо організації робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, очищення русла річки Бистриця Солотвинська в районі пішохідного мосту від наслідків повені (прибирання дерев, кущів, різного роду сміття, тощо). Роботи виконуватимуться силами працівників комунальних служб міста.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.