Винуватця смертельної аварії у Яремчі взяли під варту

7 липня до Івано-Франківського міського суду, для визначення міри запобіжного заходу, було доставлено уродженця міста Києва жителя Поляницької ТГ Надвірнянського району, 1996 року народження.

Досудове слідство обґрунтовано підозрює чоловіка у вчинені злочину передбаченого частиною 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого).

Читайте також: У Яремчі в ДТП загинула мотоциклістка (оновлено)

Під час розгляду у судовому засіданні клопотання сторони державного обвинувачення, судом було встановлено, що 6 липня 2021 року, підозрюваний керуючи позашляховиком «Volkswagen Touareg» спричинив ДТП у м. Яремче Івано-Франківської області. На момент вчинення ДТП, як випливає із матеріалів наданих суду, він перебував у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння.

«Дослідивши матеріали справи, розглянувши надані докази та заслухавши думки сторін Івано-Франківський міський суд ухвалив застосувати щодо підозрюваного 1996 року народження міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, без визначення розміру грошової застави», - йдеться у повідомленні Івано-Франківського міського суду.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.