В Івано-Франківську відкрили рух з’єднаними Північним і Південним бульварами

18 червня міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків відкрив рух з’єднаними Північним і Південним бульварами.

«Попереду – ще пішохідна зона, тротуари, велодоріжки, верхній шар та озеленення. А ще Бульварами проляже нова тролейбусна лінія. Тож мрія нарешті стала реальністю», – каже міський голова Руслан Марцінків.

Новий автошлях, що проліг між з’єднаними Бульварами, дозволить розвантажити інші дотичні вулиці: Довгу, Галицьку, Любомира Гузара та ін. Також там буде нова тролейбусна лінія на 3,5 км (в одному напрямку).

«Ми отримаємо ще одне тролейбусне з’єднання, дуже важливе, про яке давно та багато хто говорив, але вдається реалізувати саме зараз. Це ще один дуже амбітний проект, який реалізовується в Івано-Франківську. Вартість якого – 3 млн євро. Це кошти Європейського інвестиційного банку. І фактично, на сьогоднішній день, велику частину цих робіт вже вдалося зробити. Мають ще встановити нові тролейбусні опори. 250 опор всього, а зараз 172 опори вже вмонтовано», – зазначив заступник міського голови Михайло Смушак.
«Бульвари возз’єднались, та це ще не кінець. Тут облаштують ще один шар асфальтобетону, ще тут потрібно зробити тротуари, велодоріжки, освітлення та натягнути тролеї. Роботи ще вистачає і все буде виконуватись згідно з графіками та під технічним наглядом за об’єктом», – ділиться директор ТОВ «Івано-Франківськавтодор» Станіслав Ростовцев, що є головним підрядником з цього будівництва.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.