В ОДА кажуть, що перекривати дороги – погана ідея

Івано-Франківська обласна державна адміністрація створила новий підхід до формування переліку доріг місцевого значення, що будуть ремонтуватись. Після детального аналізу було складено список автошляхів, які у 2021 році відновлюватимуть першочергово.

«У цей перелік ввійшла і дорога Озеряни-Рожнів, зокрема ділянка від села Озеряни до Обертина. Наразі виготовляється проєктно-кошторисна документація об'єкту, адже без цього ніхто не дасть кошти та не візьметься за проведення капітального ремонту. Поки йде процедура виготовлення ПКД, ми вирішили зробити на цьому автошляху поточний ремонт, оскільки він знаходиться у непроїзному стані. Ми розуміємо людей, які хочуть нормальної дороги. Готові у будь-який момент починати конструктивний діалог. Але реагувати на маніпуляції ми не будемо. Тому перекривати дорогу, щоб добитися бажаного - погана ідея», - заявив перший заступник голови ОДА Андрій Ярмольський.

Андрій Ярмольський зустрівся із протестувальниками, що перекрили дорогу в Озерянах. Спільно вони обговорили стан справ із різних сторін та порозумілися.

«На жаль, побачили, що у цю ситуацію втручаються треті сторони з певними політичними інтересами. Щоправда, результату вони від цього не отримають. Адже наголошую ще раз, ремонт ділянки дороги Озеряни-Обертин є у плані на 2021 рік. Поточні роботи мають розпочатись на початку липня», - йдеться у повідомленні Івано-Франківської ОДА.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.