В Івано-Франківську стартує фотовиставка «Місто, що дарує крила»

15 червня в Івано-Франківську розпочинається фотовиставка «Місто, що дарує крила», авторами якої є двоє учасників народного фотоклубу «Колумб» Тетяна Павлик і Ростислав Кондрат.

Виставка є результатом відвідування міста Антіб (Лазурне узбережжя, Франція) та його околиць сімейною парою впродовж кількох років.

«Старовинні вулички виключно для пішоходів, продуктовий ринок, який після обіду перетворюється в мистецький простір, вишукана архітектура середньовіччя і античних часів, велелюдні розкуті пляжі, музеї, галасливі ресторани, діксіленд з Голандії, сувенірні крамниці, блошині базари, ранкові рибалки зі своїми трофеями - це місто заворожує своїм теплом і гостинністю, тут можна забутися надовго, а потім чекати нової зустрічі», - йдеться у повідомленні організаторів.

Відкриття виставки 15 червня о 13.00 за адресою: вул. Шпитальна 3, Палац Потоцьких, Івано-Франківськ.

Експозиція є одним з чисельних мистецьких заходів культурного фестивалю «Французька весна» національного масштабу, який проводиться понад двадцять років Посольством Франції в Україні, Французьким інститутом та мережею ГО Альянс франсез, до складу яких входить ГО Парі-ІФ, центр французької мови та культури м. Івано-Франківська та області.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.