Прикарпатські депутати продовжують боротьбу на Спартакіаді

У Чорноморську Одеської області триває ІХ Всеукраїнська спартакіада серед депутатів всіх рівнів. Про це повідомили в пресслужбі Івано-Франківської облради.

Здобувши перемогу над київськими депутатами, прикарпатські волейболісти стали першими в своїй групі. Спортсмени закріпили лідерство перемогою над командою Харківської області та вийшли у півфінал.

Не залишили жодних шансів суперникам на спортивному майданчику також депутати-футзалісти. У другий день змагань вони обіграли одних з фаворитів у своїй підгрупі – колег з Волині. Опісля прикарпатська команда провела зустріч з представниками Одеської області, здобувши впевнену перемогу з рахунком 12:0.

Результативним видався другий день змагань і для гравців в індивідуальних видах спорту. Зокрема, у настільному тенісі депутат Городенківської міської ради Ігор Терлецький обіграв чотирьох своїх суперників, а депутатка Верховинської селищної ради Марія Маківничук здобула три перемоги.

У шашках серед чоловіків другий день поспіль кращим залишається депутат обласної ради Микола Вітенко. Водночас депутат Надвірнянської міської ради Ірина Кащенко виборола одну перемогу, одній суперниці поступилася та ще одну партію зіграла в нічию.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.