На Надвірнянщині затримали вантажівку з деревиною

На Надвірнянщині правоохоронці задокументували протипрані дії двох прикарпатців, які перевозили колоди дуба без дозвільних документів. Транспортний засіб з деревиною вилучено, слідчими розпочато кримінальне провадження.

2 червня під час несення служби на території обслуговування поліцейські виявили вантажний автомобіль «ГАЗ» з лісодеревиною. За кермом перебував 25-річний чоловік, також в салоні був 21-річний пасажир. Йдеться про мешканців Надвірнянського району.

«Поліцейські з’ясували, що у прикарпатців відсутні необхідні документи на перевезення вантажу. Відтак, на місце події прибула слідчо-оперативна група, яка задокументувала правопорушення. Правооохронці здійснили огляд транспортного засобу та вантажу, зробили заміри деревини для встановлення суми завданих збитків. Чоловіки зізналися, що деревину викрали з території лісового господарства для власного користування», - йдеться у повідомленні поліції.

Наразі вирішується питання про накладення арешту на вилучений транспортний засіб і вантаж.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.