Затримали крадія, який три роки переховувався за кордоном

За процесуального керівництва Снятинського відділу Коломийської окружної прокуратури обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою підозрюваному у вчиненні крадіжки в особливо великих розмірах (ч. 4 ст. 185 КК України), який упродовж трьох років переховувався від органів досудового розслідування та суду.

«Встановлено, що у 2018 році підозрюваний за попередньою змовою зі ще трьома особами протиправно проник до складського приміщення потерпілого, звідки таємно викрав майно на суму 490 тис. грн. У червні 2018 року зловмисник перетнув кордон України та виїхав за її межі, де переховувався від органу досудового розслідування. Його затримано 28.05.2021 у м. Києві при спробі перетнути державний кордон», - йдеться у повідомленні Прокуратури Івано-Франківської області.

Оскільки прокурором у суді доведено можливість підозрюваного й надалі переховуватися від органів досудового розслідування та суду, а також учинити інше кримінальне правопорушення, судом задоволено клопотання слідчого та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.