Долинську лікарню прийняли у комунальну власність

Долинська ЦРЛ

Під час засідання 10 чергової сесії Долинської міської ради депутати підтримали рішення «Про прийняття повноважень засновника комунального некомерційного підприємства «Долинська багатопрофільна лікарня Долинської районної ради.

Таким чином, Долинська міська рада увійшла до складу його засновників. І нова назва внаслідок перейменування – КНП «Долинська багатопрофільна лікарня» Долинської міської ради Івано-Франківської області.

Також після тривалого обговорення та дискусій, зокрема, в частині призначення та звільнення керівника комунального підприємства, було затверджено статут та структуру КНП «Долинська багатопрофільна лікарня» Долинської міської ради Івано-Франківської області з подальшим рішенням керівнику забезпечити державну реєстрацію статуту підприємства згідно з вимогами чинного законодавства України з виготовленням відповідної печатки, штампу.

«Звісно, у всіх багато запитань стосовно боргів лікарні. Ми разом із начальником управління правового та кадрового забезпечення, начальницею фінансового управління відділу, спеціалістами юридичного відділу та міським головою радились, як вчинити правильно у даному випадку. Як результат – маємо пропозицію стосовно заявлення – клопотання про залучення в судову справу Калуську районну раду як співдоповідача, оскільки зараз йде підготовче засідання», - зазначила заступниця міського голови Алла Шевченко.

Керівник медичного закладу Мирослав Вакалюк напередодні отримав відповідне доручення, наразі таке клопотання буде подано до суду.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.