На Івано-Франківщині податківці нарахували 39 мільйонерів

За підсумками цьогорічної кампанії декларування доходів громадян 39 мешканців Івано-Франківщини вказали у своїх деклараціях доходи понад 1 мільйон гривень, у порівнянні з минулим роком їх стало на 5 більше. Про це під час пресконференції повідомила начальник Головного управління ДПС в Івано-Франківській області Ірина Столярик.

Зросла цьогоріч майже втричі й сума задекларованих ними доходів, а це 346,5 мільйонів гривень проти минулорічних 136 мільйонів гривень. Відповідно, збільшилася в порівнянні з минулим роком більш як в 4 рази й очікувана сума податків та зборів, що мають надійти до бюджетів, та становить 29 мільйонів гривень.

Найбільше мільйонерів, 16 громадян, проживає в м. Івано-Франківську, затим йдуть Калуш та Коломия – по 5 осіб на кожне місто. Рекордну суму доходів, а це майже 80 мільйонів гривень, цьогоріч задекларував мешканець обласного центру та вже сплатив 2 мільйони гривень податку з доходів фізичних осіб. До 1 серпня ц.р. він має сплатити ще 5 мільйонів ПДФО та 1,2 мільйони військового збору.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.