В Івано-Франківську припинили діяльність нарколабораторії

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури в рамках кримінального провадження припинено діяльність нарколабораторії (ч. 2 ст. 307 КК України). Про це повідомили в Прокуратурі Івано-Франківської області.

За даними слідства, мешканець м. Івано-Франківська облаштував в орендованому гаражному приміщенні лабораторію, в якій виготовляв «амфетамін». У подальшому психотропну речовину він збував двом мешканцям м. Яремче. Вказані особи реалізовували заборонений товар співробітникам розважальних та відпочинкових закладів туристично-розважального комплексу.

15 квітня 2021 року під час збуту чергової партії «амфетаміну» вагою близько 35 г за грошові кошти в сумі 18 тис. грн двох зловмисників затримано в порядку ст. 208 КПК України. Наразі їм повідомлено про підозру та обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

«Проведено ряд обшуків, зокрема в так званій лабораторії, за місцем проживання затриманих, у їхніх авто. Під час слідчих дій вилучено обладнання для виготовлення наркотиків, ємності із залишками психотропної речовини, поліетиленові пакети із вмістом, ймовірно, «амфетаміну», хімічні реагенти, пляшки та каністри з рідиною, ваги, мобільні телефони, банківські карти, готівку, мінометну міну калібру 72 мм часів Другої світової війни», - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.