Серед засновників «Торгового сервісу» з’явились нові прізвища

У складі засновників ТОВ «Торговий сервіс» відбулися зміни. Про це свідчать дані Єдиного державного реєстру підприємств, установ та організацій.

У складі засновників, яким належить істотна частка у товаристі, з’явилась жителька Івано-Франківська Бакай Маріанна Богданівна та житель Києва Голумбівський Андрій Петрович. У цих громадян однакові частки у товаристві - по 49,95%. Незначна частка залишилась у жителя Івано-Франківська Місюри Сергія Андрійовича.

Читайте також: Поліція посилено охороняє центральний ринок Івано-Франківська

Маріанна Бакай - є співвласницею ТОВ «Грофа», яке займається добуванням піску, гравію, глин і каоліну.

Андрій Голумбівський є членом Поліцейської комісії Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України. Також він є директором Приватного підприємства «Охоронна компанія «Осіріс».

Крім того, змінилася юридична адреса підприємства, яке тепер знаходиться у м.Києві по вул. Гната Хоткевича будинок 12, офіс 170.

Зазначимо, що на початку січня 2021 року ТОВ «Торговий сервіс» контролювала кіпрська фірма «Танкмар Шипінг Ко ЛТД».

Нагадаємо, що ТОВ «Торговий сервіс» є орендарем центрального продуктового ринку Івано-Франківська. За рішенням суду, ТОВ «Торговий сервіс» отримало право оренди ринку до кінця 2022 року. Власником орендованих приміщень - є громада Івано-Франківська.

У листопаді 2019 року виник конфлікт між попереднім орендарем ринку Ігорем Халамендою та «новим власниками». Халаменда заявив про рейдерське захоплення. Інша сторона наполягала на тому, що ринок був проданий. За час конфлікту «нові власники» постійно змінювалися. Ігор Халаменда неодноразово намагався повернути контроль на центральним ринком. Протягом усього часу тривають суди у різних регіонах України.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.