Патрульні виявили три факти незаконного обігу наркотиків

Три факти незаконного обігу наркотиків виявили патрульні Івано-Франківська за минулі вихідні. Про це повідомили в Патрульній поліції Івано-Франківщини.

Перший випадок мав місце на вулиці Пасічній: під час поверхневої перевірки у 37-річного чоловіка, який підозріло себе поводив, поліцейські виявили пігулки, ймовірно наркотичного походження.

Другий факт патрульні зафіксували на вулиці Надрічній. Інспектори зупинили автомобіль Mercedes-Benz за порушення ПДР, водій перебував з ознаками наркотичного сп’яніння. Під час поверхневої перевірки інспектори виявили у водія згорток із речовиною зеленого кольору рослинного походження зовні схожу на наркотичну.

Третій випадок трапився на вулиці Івасюка: у 26-річного водія автомобіля Toyota, який перебував з ознаками наркотичного сп’яніння інспектори виявили два згортки з можливими наркотиками.

На водіїв патрульні склали адміністративні матеріали за ч.1 ст.130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП та в усіх випадках патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.