У Бурштині реконструюють приймальне відділення лікарні

У Бурштині реконструюють приймальне відділення КНП «Бурштинська центральна міська лікарня» під приймальне відділення екстренної невідкладної медичної допомоги. Про це повідомили в пресслужбі Івано-Франківської ОДА.

Будівельна готовність вказаного об’єкта – 87 відсотків. Виконані демонтажні роботи, встановлені системи вентиляції, протипожежне оповіщення, виконані внутрішні опоряджувальні та сантехнічні роботи. Також частково замінені системи водопостачання й каналізації, опалення, вікна та двері, проведений монтаж електричних мереж та встановлений інвентар. Тож для завершення реконструкції цього об’єкту необхідно завершити внутрішні опоряджувальні роботи, зокрема, електричні, сантехнічні та благоустрій навколишньої території. Задля цього з Державного бюджету було спрямовано 8,7 млн грн, з місцевого – 3,4 млн гривень.

«Завдяки проєкту «Велике будівництво» на Прикарпатті вдасться покращити медичне обслуговування населення. Це надзвичайно актуально у сьогоднішній непростій ситуації, пов’язаній із захворюваністю на коронавірус. Ми продовжуємо реконструкцію приймальних відділень лікарень», - зазначив голова Івано-Франківської ОДА Андрій Бойчук.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.