У Лисці затримали чоловіка, який спалив автомобіль

2 березня близько 11 години до поліції надійшло повідомлення від мешканця села Лисця про пожежу його автомобіля «ВАЗ 2108». Транспортний засіб був припаркований на території господарства, де проживає потерпілий. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

«На місце події негайно виїхали працівники слідчо-оперативної групи і співробітники ДСНС. Також прибули й експерти-криміналісти. Оперативні працівники провели ряд слідчих заходів, а саме: здійснили подворовий обхід і опитали всіх можливих свідків та очевидців кримінального правопорушення. Проаналізувавши отриману інформацію, поліцейські встановили прикмети чоловіка, ймовірно причетного до вказаного злочину та розшукали його. Йдеться про 33-річного місцевого мешканця. Зловмисник в минулому притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння корисливих злочинів», - йдеться у повідомленні.

На місці вчинення злочину поліцейські вилучили ряд речових доказів, які направленні для проведенння експертного дослідження.

Попередня версія загорання – занесення стороннього джерела вогню невідомою особою, тобто підпал. Внаслідок пожежі ніхто з людей не постраждав. Вогнем частково пошкоджено передню частину автомобіля.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.