Івано-Франківськ замовив послуги у приватної ковзанки на суму 294 тисячі гривень

Структурні підрозділи Івано-Франківського міськвиконкому замовили послуги катання дітей на сезонній льодовій ковзанці на суму 294 тис. гривень.

Зокрема, Івано-Франківський природно-математичний ліцей, Івано-Франківський міський центр соціальних служб для сім`ї дітей та молоді, Служба у справах дітей виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, Департамент соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради, Орган місцевого самоврядування Департамент молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради, Департамент культури Івано-Франківської міської ради замовили послуги катання дітей на сезонній льодовій ковзанці.

Кожен із структурних підрозділів міськвиконкому замовив послуги на суму 49 тис. гривень або сумарно 294 тис. гривень у ТОВ «Науково-виробнича фірма «Відкриті компютерні системи «Вікос» (м.Львів).

Нагадаємо, що ТОВ «Науково-виробнича фірма «Відкриті компютерні системи «Вікос» встановило у центрі міста сезонну ковзанку.

Читайте також: Івано-Франківськ витратив 424 тисячі гривень на фінансування приватної ковзанки

18 грудня 2020 року Департамент житлової, комунальної політики та благоустрої Івано-Франківської міської ради підписав договір з «Прикарпатенерготрейдом» на поставку 130 тисяч кіловатгодин електроенергії за адресою площа Ринок у центрі Івано-Франківська. Вартість електроенергії становить 424 тис. гривень. Згідно з договором, виконавець мав поставити електроенергію до кінця 2020 року.

У грудні міськвиконком уклав договір тимчасового користування окремими елементами благоустрою з ТОВ «Науково-виробнича фірма «Відкриті комп’ютерні системи Вікос». Згідно з документом, фірма орендувала у міста 712 кв. метрів площі перед ратушею за 4,29 грн. за квадратний метр на місяць або 3054 гривні.

За даними ЄДРПОУ, кінцевим бенефіціаром вказаний житель Львова Критович Віталій Миронович. Його внесок до статутного фонду становить 13,24 млн. гривень. У жовтні особа з такими персональними даними шукала роботу водія із зарплатою 17 тис. гривень.

За допомогою сервісу Opendatabot вдалося з’ясувати, що до квітня 2019 року цією фірмою володіла жителька Києва Ольга Філатова-Кривецька. Згідно з декларацією, Ольга Філатова-Кривецька є дружиною бізнесмена та колишнього народного депутата від ВО «Свобода» Ігоря Кривецького.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.