«Укрзалізниця» планує вивезти пасажирів, які придбали квитки на поїзди з Івано-Франківщини

Станом на 25 лютого Укрзалізниця призупинила продаж квитків на поїзди, що прямують до Івано-Франківщини та зворотно, але не скасовує рейси до регіону, щоб безпечно вивезти пасажирів за вже придбаними квитками, уникнути скупчень людей у касах та запобігти неконтрольованим неорганізованим перевезенням. Про це повідомили в «Укрзалізниці».

«Усі поїзди продовжують курсувати за розкладом, обмежень на висадку та посадку пасажирів з квитками наразі немає. Укрзалізниця уважно слідкує за рішеннями органів влади та ситуацією в регіоні й забезпечує повну та ретельну дезінфекцію всіх вагонів, що прямують через зону посиленого карантину. Дотримання маскового режиму є суворо обов’язковим», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше Укрзалізниця скасувала додаткові рейси поїзда №43 Київ – Івано-Франківськ 5 та 9 березня (4 та 8 березня зворотно) через зростання кількості хворих на Covid-19 у регіоні та посилення карантинних обмежень. Натомість призначено спеціальні рейси поїзда №120 Запоріжжя – Львів на 5 та 7 березня (6 та 8 березня зворотно).

«Пасажирам, які планують поїздки в гори, Укрзалізниця пропонує альтернативні маршрути до станцій Ясіня, Кваси, Рахів, Воловець, Сколе, Славсько. Зокрема, нагадуємо про подовження курсування швидкісного «Лижного експреса» №745 до Славська з можливістю придбання квитків через офіційний чат-бот Укрзалізниці», - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.