Марцінків звинуватив Держкомзем у незаконному виділенні землі

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків доручив свїм заступникам зібрати інформацію про незаконне виділення землі у приєднаних селах до Івано-Франківської територіальної громади. Про це він заявив на засіданні виконкому.

«Держкомзем виділив земельні ділянки людям, які не є жителями цих населених пунктів. Прохання все зібрати. Звернемося в правоохоронні органи, подивимося як будемо реагувати. Є розуміння правоохоронних органів щодо повернення цих земельних ділянок у межі міста. Ми готові подавати позовну заяву до суду. Ми готові відкривати кримінальні справи. І дещо показати Держкомзему, що так не можна робити. Це питання не тільки по Добровлянах, але й по інших селах. Теж пішли масові звернення. Радники, подивіться: чи у вас поза межами населених пунктів не пооформляли листопадом-груднем місяцем земельні ділянки», - сказав Марцінків.

Зазначимо, що декілька земельних ділянок площею 2,4 га оформили родичі радниці міського голови Галини Бринзей, яка є також депутаткою Івано-Франківської районної ради від ВО «Свобода». Після публічного скандалу Марцінків пообіцяв звільнити Г.Бринзей з посади радниці.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.