Снігопад може припинити рух на деяких автошляхах Івано-Франківщини

Станом на 6:00 11 лютого проїзд дорогами державного значення в межах Івано-Франківської області забезпечений. Про це повідомили у Службі автомобільних доріг в Івано-Франківській області.

«Погодні умови ускладнені через значні снігопади. Механізовані загони працюють на всіх дорогах державного значення. Задіяна вся наявна спецтехніка. Особлива увага - гірським перевалам, спускам-підйомам, поворотам. Тривають роботи з розчищення проїзної частини автодоріг від снігу та обробка протиожеледними матеріалами», - йдеться у повідомленні.

У зв’язку з виходом південного циклону 11 лютого по області очікується ускладнення погодних умов: значний сніг, налипання мокрого снігу, місцями ожеледь, пориви вітру до 15-20 м/с, хуртовини, в Карпатах – сильний дощ та мокрий сніг. На дорогах можлива ожеледиця, приріст снігу - 10-20см. З 12 лютого очікується значне зниження температури: вночі до 9-16, вдень до 7-13 морозу. 15-18 лютого – без істотних опадів, подальше зниження температури на 4-8 градусів.

«Такі погодні умови можуть призвести на окремих ділянках доріг до припинення руху транспорту. Будьте уважними на дорогах, дотримуйтесь ПДР та без нагальної потреби не виїжджайте на власному автотранспорті», - йдеться у повідомленні.