У Надвірні планують модернізувати виробництво асфальту

ФОП Федорняк Роман Богданович планує реконструкцію виробничо-технічних приміщень та паливних складівпід асфальтобетонну установку ДС-158 з метою приготування всіх видів асфальтобетонних сумішей на вул. Майданській 2 «Б» в місті Надвірні.

Потужність виробництва асфальтобетонних сумішей до 300 тон за добу.

Всі проектні рішення планується реалізовувати на існуючому орендованому виробничому майданчику площею 0,7562 га.

На території існуючого промислового майданчика передбачається демонтаж існуючої асфальтобетонної установки та проектування і монтаж асфальтобетонної установки типу ДС-158 продуктивністю 40 - 60 тон суміші за годину. Максимальна добова продуктивність установки ДС-158 300.00 тон за добу. Робота установки ДС-158 передбачено в одну зміну (протягом 4-х годин в зміну).

Вихідні матеріали: пісок, щебінь відповідних фракцій, мінеральний порошок та бітум. Доставка бітуму та сипучих матеріалів передбачається автотранспортом. Вивантаження готової продукції (сумішей) передбачається безпосередньо в автотранспорт (без проміжної ємкості).

Усі зауваження і пропозиції громадськості до планованої діяльності необхідно надсилати до Управління екології та природних ресурсів Івано-Франківської облдержадміністрації 76014, м. Івано-Франківськ, вул. Сахарова 23 A, main@eco.if.gov.ua, (0342) 52-61-50, Пліхтяк Андрій Дмитрович.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.