АМКУ відкрив справу проти «Івано-Франківськгаз Збуту»

Західне міжрегіональне територіальне відділення Антимонопольного комітету відкрило справи по «Львівгаз збут», «Закарпатгаз збут», ТзОВ «Волиньгаз збут», «Івано-Франківськгаз Збут» та «Рівнегаз Збут». Про це повідомив голова Північного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Олексій Хмельницький.

Південно-західне міжрегіональне територіальне відділення відкрило справи по «Хмельницькгаз Збут», «Вінницягаз Збут», ДП «Кременецьке УПРГ» та «Чернівцігаз Збут».

«Це справа, яка має показати всім силу держави. Адже вільний ринок не означає «ринок без правил». Причина – та сама, що і в справах, які відкрило Північне територіальне відділення ( Київське обласне територіальне відділення АМКУ): ознаки зловживання монопольним положенням при формуванні ціни. Розслідування ведемо настільки швидко, наскільки можливо», - зазначив О.Хмельницький.
«Вимоги про надання інформації вже направлено до зазначених компаній і за 10 днів чекаємо на відповідь. Після аналізу всієї інформації очікуємо перших висновків за 2 місяці», - сказав Хмельницький.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.