Марцінків насварив комунальників за намір підвищувати тарифи

Міський голова Івано-Франківська розкритикував комунальників за наміри підвищити тарифи на проїзд у громадському транспорті та на централізоване теплопостачання.

«Які тарифи ви хочете піднімати? Вам це хтось доручав?У вас є профспілка в "Електроавтотрансі"? Де акція протесту організована профспілкою, щоб стоячі місця дозволити людям?», - запитав Марцінків.

Читайте також: «Електроавтотранс» оприлюднив свою позицію щодо підвищення тарифів

Далі мер розкритикував тепловиків, які подали в НКРЕКП документи про підвищення тарифу на теплопостачання.

«Що це за Баба Галя сказала, що ви будете піднімати тарифи? У вас є заступник міського голови. Вони є для того, щоб озвучувати якісь речі. Ще буде одне таке інформаційне повідомлення пане Герасименко (керівник ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» - Ред.). Це останнє попередження». У вас погана робота, вам гроші не платять? Чи ви надивилися, що там в Києві олігархи, що хочуть роблять? Хто буде людей захищати? Ви працюєте в громаді, ви не можете собі дозволяти від себе якихось заяв.», - заявив Марцінків.

Марцінків заявив, що не розглядатиме питань про підвищення тарифів на виконкомі до тих пір, поки не проведуть акцію за «стоячі місця».

«Я вас навчу, що треба служити людям, а не олігархам», - підкреслив Марцінків.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.