У центрі Івано-Франківська відбулось йорданське богослужіння

19 січня в Івано-Франківську урочисті святкування Водохреща розпочались спільною молитвою в Архікатедральному Соборі Воскресіння Христового. Про це повідомили в Івано-Франківській Архієпархії УГКЦ.

Очолив моління Митрополит Володимир Війтишин.

«Дорогі у Христі, нещодавно між нами лунала ангельська пісня-коляда, яка пронеслась відлунням по наших домах, селах та містах України, співаючи: «Слава на висотах Богу і на землі мир людям доброї волі», а вже сьогодні, у день Богоявлення Пресвятої Трійці, приводить нас свята Церква на церковні подвір'я, на майдани, на береги річок і озер, щоб освятити води України, святкуючи пам'ять хрещення Господа нашого Ісуса Христа в ріці Йордан», - звернувся Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Владика Володимир Війтишин до вірних.

Після Святої Літургії, Митрополит Володимир привітав усіх зі світлим празником, бажаючи міцного здоров’я та Божого благословення. Опісля на площі Андрея Шептицького відбувся Чин великого освячення води. На завершення молінь, священнослужителі Архікатедрального собору окропили нею всіх присутніх вірних.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.