На Надвірнянщині водій буса смертельно травмував 15-річного хлопця

У селі Саджавці Надвірнянського району сталася дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

На одній із вулиць водій на невідомому автомобілі збив неповнолітнього пішохода та втік з місця пригоди. Поліцейські оперативно розшукали автівку, встановили та затримали водія.

«Поліцейські з’ясували, що 31 січня, близько 19 години хлопець рухався краєм проїзної частини дороги. Раптом 15-річного юнака збив автомобіль, водій якого, не зупиняючись, поїхав далі. Пішохід від отриманих травм загинув в кареті швидкої медичної допомоги», - йдеться у повідомленні.

Під час проведених пошукових заходів поліцейським через декілька годин вдалося розшукали автомобіль та місце перебування порушника. Ним виявився 34 - річний мешканець села Ланчина.

«Автомобіль «Мерседес Спрінтер», який за даними слідства вчинив ДТП, знайшли в полі в Коломийському районі. Автівка була із характерними пошкодженнями. А сам водій пересів в інший транспортний засіб. Водій мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, пройшов освідчення в лікувальному закладі. Результати будуть згодом. Слідчі затримали порушника у порядку ст. 208 КПК України за вчинення злочину згідно з ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України», - йдеться у повідомленні.

Вирішується питання про повідомлення про підозру чоловіку. Триває слідство.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.