«Прикарпаттяобленерго» оголосило свою філософію на 2021 рік

У новий рік прикарпатські енергетики вступлять під гаслом «Радій простому! Живи здорово!». Про це повідомили в АТ «Прикарпаттяобленерго».

Девіз майбутнього року компанії вибраний невипадково - він навіяний викликами 2020-го.

«Пандемія внесла свої корективи в повсякденне життя людей та виробничі процеси компаній, змушуючи адаптовуватись до турбулентності та викликів – від чогось відмовлятись, щось переносити, переглядати, переоцінювати, опановувати нове та переосмислювати старе, – розповідає Голова Правління обленерго Олександр Бубен - Проте, пандемія також навчила кожного цінувати свій мікросвіт: родину, здоров’я, друзів, роботу, прогулянки, рукостискання, обійми. Все це – забуте і віднайдене нами щастя, щастя бачити хороше в дрібницях. Варто вчитися бачити більше, смакувати кожну мить. Позитивні думки дають сили, впевненість, відкривають зачинені двері. Варто мислити позитивно, щоб жити здорово. Саме про це наша нова філософія – про спокій розуму і щастя».

Нагадаємо, що уряд скасував пільгову ціну на перші 100 кВт, внаслідок чого вартість електроенергії для споживачів виросте.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.