Поліція затримала зловмисника, який втретє викрав автомобіль

Днями до поліцейських Верховинщини надійшло повідомлення про незаконне заволодіння автомобілем у селі Яблуниця. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

На місце події негайно виїхали правоохоронці, з’ясували, що автомобіль Volkswagen Golf викрадено в обідню пору з присадибної ділянки 22-річного потерпілого та знайдено неподалік місця вчинення злочину - з пошкодженнями.

«Поліцейські опитали очевидців і "за гарячими слідами" встановили, що до злочину причетний 24-річний мешканець району. Останній проник до будинку потерпілого, викрав ключі від транспортного засобу і незаконно заволодів й автомобілем. Дорогою зловмисник пошкодив колесо, тому автомобіль покинув, а сам утік», - йдеться у повідомленні.

Поліцейські впродовж години розшукали зловмисника у сусідньому селі на АЗС - він був напідпитку. Його затримано у порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру за вчинення злочину за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом).

Чоловік раніше уже притягався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів, у жовтні цього року вийшов з місць позбавлення волі. Тепер йому загрожує до восьми років тюрми. Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.