Прокурор відвідав «Івано-Франківську установу виконання покарань №12»

16 грудня керівник Івано-Франківської обласної прокуратури Роман Хима та начальник відділу обласної прокуратури Володимир Галушка відвідали державну установу «Івано-Франківська установа виконання покарань (№ 12)». Про це повідомили в пресслужбі Прокуратури Івано-Франківської області.

У ході візиту керівник обласного відомства в супроводі в.о. начальника установи Івана Гурика оглянув територію установи: приміщення сектору максимального рівня безпеки для тримання засуджених до довічного позбавлення волі, де наразі відбувають покарання 28 осіб, приміщення для проживання засуджених, виробничі та комунально-побутові об’єкти.

Під час обходу території очільник прокуратури спілкувався із керівництвом установи та вказував на недоліки. Роман Хима наголосив на необхідності забезпечення протиепідемічних заходів щодо запобігання захворюванню засуджених на респіраторну хворобу COVID-19, дотримання відповідного режиму в установі та умов утримання засуджених.

Особливу увагу він приділив також питанням додержання конституційних прав ув’язнених, їх матеріально-побутового та медико-санітарного забезпечення.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.