У Калуші планують запустити виробництво керамічної плитки

ТОВ «Карпатська кераміка» планує здійснити реконструкцію виробничих будівель та споруд за адресою: Івано-Франківська обл., м. Калуш, вул. Б.Хмельницького, 81 та 81-В.

Планується введення в дію нової лінії (з реконструкцією та прибудовами будівель та встановленням комплексу нового технологічного обладнання) по виготовленню керамічної плитки 1-й етап виробництва від пресування до готової продукції, загальною потужністю виробничої лінії 2 500 000 м2/рік готової продукції.

Крім того, планується введення в дію нових ліній (з реконструкцією існуючого цеху, прибудовами будівель та встановленням комплексу нового технологічного обладнання) по виготовленню керамічної плитки - 2-й етап виробництва з циклом від сировини у вигляді глини до готової продукції, загальною потужністю виробничих ліній 6 000 000 м2/рікготовоїпродукції.

Зауваження та пропозиції можна подати до Управління екології та природних ресурсів Івано-Франківської облдержадміністрації: 76014, м. Івано-Франківськ, вул. Сахарова 23 A, main@eco.if.gov.ua (0342) 52-61-50, Пліхтяк Андрій Дмитрович.

За даними ЄДРПОУ, власником ТОВ «Карпатська кераміка» є мережа будівельних супермаркетів «Епіцентр».

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.