Поліцейські виявили два заклади, які порушували карантинні обмеження

7 листопада в Івано-Франківську о 23:50 поліцейські виявили розважальний заклад, який, порушуючи карантинні обмеження щодо заборони роботи після 22-ї години, продовжував працювати. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

Крім того, у приміщенні перебували відвідувачів, їх обслуговував персонал закладу.

Раніше на посадову особу цього закладу уже складалися адміністративні матеріали за статтею 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

8 листопада близько 23:30 працівники мобільної групи Тисменицького відділу поліції виявили ресторанно-готельний комплекс, який, порушуючи усі карантинні обмеження, здійснював свою діяльність після 22-ї години та обслуговував клієнтів.

За минулі вихідні правоохоронці перевірили 885 об’єктів. За порушення вимог ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення на посадових осіб закладів складено 26 адміністративних протоколів. Їм загрожує покарання у вигляді штрафу від 34 до 170 тисяч гривень.

«Поліцейські превентивного блоку постійно перевіряють розважальні заклади, торгові центри, магазини, установи харчування, перевізників та інших суб’єктів господарювання щодо дотримання ними карантинних обмежень», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що в Івано-Франківську та області створені мобільні групи для моніторингу дотримання карантину. Щодобово поліцейські здійснюють перевірки розважальних закладів і представників ресторанного бізнесу щодо дотримання встановлених протиепідемічних заходів.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.