На Івано-Франківщині затримується підрахунок голосів через порушення в одній сільській ТВК

Івано-Франківська обласна ТВК, через неналежне складання Дубівською сільською ТВК протоколу про підсумки голосування до обласної ради, вирішила вилучити виборчу документацію із Дубівської сільської ТВК для перерахунку голосів у приміщенні обласної комісії. Про це повідомили в ГМ ОПОРА.

«4 листопада обласна ТВК отримала згідно акту виборчі документи від сільської ТВК та розпочала процес повторного підрахунку голосів виборців на дільницях №260632, №261039, №260665, №260663. Під час проведення перерахунку голосів виборців на дільниці №260663 виявлено допущенні порушення дільничною виборчою комісією: відсутність витягу із списку виборців для голосування за місцем перебування, неналежне погашення виборчих бюлетенів, неналежне закриття списків виборців членами ДВК, порушення порядку пакування виборчої документації. Про це був складений відповідний акт обласною комісією. Під час повторного підрахунку члени обласної комісії повторно виїжджали у Дубівську сільську ТВК за виборчою документацією, яку їй не надали під час першого візиту», - йдеться у повідомленні.

Станом на 7.00 5 листопада ще не встановлено результати на виборчій дільниці №260663. На інших трьох дільницях ще не здійснювався повторний підрахунок голосів виборців.

До 6 листопада включно Івано-Франківська обласна територіальна виборча комісія повинна встановити результати виборів депутатів обласної ради.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.