На Городенківщині молодики влаштували бійку зі стріляниною

Повідомлення до поліції про бійку та стрілянину в селі Ясенів-Пільний, що на Городенківщині надійшло 2 листопада близько 00:10. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

На виклик одразу ж прибули слідчо-оперативна Городенківського відділення поліції. Під час проведення першочергових слідчих дій правоохоронці з’ясували, що поблизу кафе між 29-річним місцевим мешканцем та двома чоловіками виник словесний конфлікт. В ході інциденту один із чоловіків вдарив потерпілого в обличчя кулаком, інший - витягнув предмет, схожий на травматичний пістолет, та здійснив постріл потерпілому в праву ногу.

Після скоєного зловмисники сіли в автомобіль та поїхали у невідомому напрямку.

Потерпілий отримав тілесні ушкодження та його госпіталізували до лікарні.

З місця події слідчі вилучили гільзу й інші речові докази та направили все на експертизу.

«В ході першочергових розшукових заходів оперативні працівники розшукали та затримали за місцем проживання 21-річного мешканця Городенки, який стріляв. Слідчі затримали його в порядку ст. 208 КПК України за скоєння кримінального правопорушення передбаченого ч. 4 ст.296 (Хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета) Кримінального кодексу України. Невдовзі поліцейські повідомлять про підозру затриманому, а суд обере запобіжний захід. Якщо провину чоловіка доведуть, йому загрожує до семи років ув’язнення», - йдеться у повідомленні.

Крім того, правоохоронці встановили, що чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки та хуліганства.

Також правоохоронцям вдалося розшукали іншого 22- річного правопорушника, який також є мешканцем Городенки.

Слідчі інкримінують йому ч. 2 ст. 296 (Хуліганство, вчинене групою осіб) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Проводиться досудове розслідування. Встановлюються всі обставини події.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.