В Івано-Франківську водій автобуса не пустив у салон маму двох школярів

28 жовтня у с.Березівці біля 7:00 водій не пустив до салону матір двох школярів, які вже були всередині. Про це жінка повідомила у спільноті Комуналка ІФ.

«Сталося настуне - на зупинці мої діти (2 і 3 клас) зайшли в автобус разом з іншими людьми, а я не встигла зайти, бо водій вже закрив двері і почав рух!!!! Відповідно я находу, стукаючи в вікно кричала, що в автобусі мої діти і показувала на шкільний рюкзак що тримала на плечі!!!! Він зупинився, відкрив тільки свою частину дверей в кабіні із криками "я за тебе платити не буду". Я показую рукам на салон, що діти всередині, щоб відкив двері й випустив малих з автобуса, і на емоціях сказала "ти шо дурак дітей мені випусти", після чого він емоційно закрив двері і почав рух хоча я продовжувала стукати по автобусі!!! Водій не зупинився!!!! Спинила попутню машину і на зупинці Велмарт на Коновальця забрала шокованих дітей з автобуса!! Давайте зробимо цьго водія відомим! Фото додаю! Хтось має вплив на таких водіїв чи йому це зійде зрук??? Куда він малих дітей збирався везти??? Руслан Марцінків прийміть будь ласка міри!!!», - написала леся Бунь.

Допис за годину набрав 250 коментарів та 760 поширень. Більшість користувачів не добирали слів щодо поведінки водія. Дехто радив подавати скаргу в поліцію та вимагати компенсацію моральної шкоди.

Міський голова Руслан Марцінків пообіцяв, що винні «получать».

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.