У Надвірні стався конфлікт між кандидатом на посаду голови ОТГ та головою ТВК

27 жовтня між кандидатом до Надвірнянської ОТГ та головою Надвірнянської територіальної виборчої комісії під час спілкування виник конфлікт, внаслідок якого один з його учасників грубо порушував громадський порядок, лаявся, шарпав за одяг та штовхнув іншого. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

Голова ТВК звернувся за медичною допомогою до лікувального закладу.

Про інцидент, який трапився 27 жовтня о 12:20 в Надвірнянській міській раді, повідомили члени виборчої комісії, які були свідками події. На місце негайно прибули поліцейські.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією - ч.1 ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство). За таке правопорушення передбачено покарання до п’яти років обмеження волі. Проводиться досудове розслідування.

Як виявилось, учасником конфлікт був Тарас Бородач.

«Коло приміщення Надвірнянської ТВК стався інцидент - голова ТВК ображав мене нецензуроню лайкою, після чого почав шарпати мене за одяг. Мені прийшлось його відштовхнути від себе. Після цього голова ТВК викликав поліцію. Ніяких ушкоджень він не отримав. Причин звертатись в лікарню в нього теж не було. Всю цю клоунаду пан голова вчинив з наміром усунути мене від спостереження за процесом повторного підрахунку голосів. До цього інциденту він декілька разів погрожував мені любим чином усунути від спостереження!!! Свідки данного інциденту є, і вони підтверджують мої слова, що засвідчено в протоколі. Вважаю що голова ТВК наніс моїй репутації суттєвої шкоди і відносно цього буду звертатись до суду», - зазначив Т.Бородач.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.