На Верховинщині виявили зіпсовані бюлетені

Члени Верховинської селищної ДВК виявили нестачу бюлетенів. А у Криворівні та Краснику бюлетені зіпсували – довелось передруковувати. Про це повідомили у ГМ ОПОРА.

Голова Верховинської селищної ТВК Василина Костюк розповіла ОПОРІ, що на дільниці №260048 у Верховині є розбіжність у кількості бюлетенів. За її словами, комісія отримала 1135 бюлетенів з виборів до обласної ради, але їх мало бути 1134. З виборів до районної ради фактично є 1136, а в упаковці має бути – 1134. З виборів депутатів до селищної ради по факту є 1140, а має бути 1134. Та найбільша розбіжність у бюлетенях з виборів голови громади - фактично є 1101 бюлетень, коли має бути 1134.

«Тобто на 133 бюлетеня в упаковці менше, - пояснила Василина Костюк. - Ми склали акти, але додруковувати бюлетені не будемо, бо відсоток невеликий».

Разом з тим, у селі Криворівня Верховинського району на виборчій дільниці №260062 поставили печатку на 1150 бюлетенях з виборів голови Верховинської громади та на 850 бюлетенях з виборів депутатів районної ради на лінії розрізу виборчого бюлетеня. Тобто частина печатки знаходиться на контрольному талоні, а частина на самому бюлетені. Територіальна виборча комісія прийняла рішення про передрукування бюлетенів, виготовленні бюлетені передані дільничній виборчій комісії.

А у селі Краснику Верховинського району на дільниці №260054 члени ДВК поставили печатку на лінію розриву на 879 бюлетенях із виборів депутатів обласної, районної, селищної рад та селищного голови.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.