На Івано-Франківщині відкрили ще дві поліцейських станції

В селищі міського типу Отинія та селі Воскресінці, що на Коломийщині відкрили поліцейські станції. Це вже чотирнадцята та п’ятнадцята станції, які запрацювали на території Прикарпаття. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

Урочисто відкрили станції начальник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Володимир Голубош, заступник керівника Остап Білейчук та представники органів місцевого самоврядування.

Поліцейська станція у смт. Отинія обслуговуватиме території 29 сіл. У станції працюватиме чотири дільничних офіцерів поліції, а також один екіпаж працівників сектору реагування патрульної поліції, який нестиме службу цілодобово. Поліцейські працюватимуть в окремому приміщенні, яке знаходиться за адресою: смт. Отинія, вулиця Січових Стрільців, 10.

Ще одна станція запрацювала у селі Воскресінці, яке входить до Коломийської ОТГ та обслуговуватиме територію 4 сіл. Місцева влада подбала про окреме приміщення для поліцейських, яке знаходиться в сільській раді по вулиці Т. Шевченка, 40А.

Станції обладнані комп’ютерним та службово-технічним обладнанням для належного функціонування. В обох приміщеннях створені комфортні умови для спілкування громадян з дільничними офіцерами поліції, а також розміщені інформаційні стенди для мешканців населених пунктів.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.