У Войнилові відкрили поліцейську станцію

В селищі міського типу Войнилів, що на Калущині, відкрили поліцейську станцію. Це вже тринадцята станція, яка запрацювала на Прикарпатті. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

Створення та відкриття поліцейської станції стало можливим завдяки спільним зусиллям поліції Івано-Франківщини та представників селищної ради.

Урочисто відкрили станцію начальник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Володимир Голубош, заступник начальника обласної поліції Остап Білейчук, керівник Калуського відділу поліції та представники селищної ради смт. Войнилів. Прийшли на відкриття й місцеві мешканці.

У станції, яка розмістилася у приміщенні селищної ради, працюватимуть один дільничний офіцер поліції та один наряд працівників сектору реагування патрульної поліції.

«Поліцейські станції створені для того, щоб прикарпатці відчували себе максимально комфортно і безпечно. Тепер поліцейські оперативніше реагуватимуть на виклики мешканців смт. Войнилів та наближених сіл, адже знаходяться зовсім поруч», — зазначив Володимир Голубош.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.