Стрибуни на лижах здобули нагороди на міжнародному турнірі

6 жовтня відбулась пресконференція учасників етапу кубка FIS зі стрибків на лижах із трампліна у місті Ришнов (Румунія) Євгеном Марусяком та Віталієм Калініченком.

Заступник начальника управління спорту облдержадміністрації Костянтин Лисейко та президент Федерації лижного спорту Івано-Франківської області Іван Андрусишин привітали молодих спортсменів та їх тренерів – Володимира Бощука та першого наставника Євгена Марусяка – Василя Прокопю’ка.

Читайте також: Трампліни у Ворохті відремонтують за майже 5 мільйонів гривень

Спортсмени вибороли перші місця та представляють школу вищої спортивної майстерності міста Івано-Франківська. Євген Марусяк - вихованець Верховинської ДЮСШ, Віталій Калініченко - обласної КДЮСШ із зимових видів спорту Івано-Франківської обласної ради.

За словами Віталія Калініченка, теперішня перемога дасть великий стимул на майбутнє. Суперники в нього були спортсмени з США, Румунії, Чехії та Словаччини. Вони мали більше можливостей для підготувки до змагань, тому були сильні. В Україні ж через карантин були проблеми з тренуваннями, але це не стало на заваді перемогти.

Старший тренер збірної команди України, який займався підготовкою юнаків Володимир Бощук приємно здивований тим, що хлопці вибороли перші місця, оскільки цей сезон був важким.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.