Перша ліга. «Прикарпаття» відібрало очки у «Чорноморця»

У 5 турі чемпіонату України з футболу у Першій лізі івано-франківське «Прикарпаття» на власному полі відібрало очки у одеського «Чорноморця».

«Чорноморець» приїхав до Івано-Франківська у статусі лідері і сподівався здобути усі три очки. Однак, вже у дебюті матчу стрічку флангову атаку ударом у девятку завершив Воробчак. Прикарпатці могли забити і другий гол, коли Волошинович у контратаці пробив у штангу воріт. На 31 хвилині Лиховидько завершив масовану атаку одеситів ударом з-за меж штрафного майданчика.

У другому таймі прикарпатці залишились у меншості після вилучення Романа Барчука, який заробив дві жовті картки. Після цього, створили ряд нагод біля воріт «Прикарпаття». Однак, прикарпатці зуміли вирвати очко у більш майстерної команди.

Чемпіонат України. Перша ліга. 5 тур

«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) - «Чорноморець» (Одеса) - 1:1 (1:1)

Голи: Воробчак (3) - Лиховидько (31).

Прикарпаття: Піцан (Сердюк, 46), Пастух, Бочкур (Хома, 66), Мелінишин, Кузьмин, Семотюк (Вацеба, 46), Кохман (Дитко, 71), Сікач, Воробчак, Волошинович (Цюцюра, 90+2), Барчук.

Чорноморець: Варакута, Мартиненко, Поспєлов, Лиховидько, Слінкін, Путря, Клименко, Валєєв (Козак, 72), Авагімян, Бугай (Штогрін, 62), Кожушко (Брагару, 62).

Попередження: Барчук (27), Воробчак (39), Сердюк (83) - Мартиненко (58).

Вилучення: Барчук (53, друге попередження).

6 жовтня 2020 року. 17:30. Івано-Франківськ, стадіон "Рух". + 17 С.

Арбітр: О.Кальонов (Львів). Асистенти арбітра: А.Приймачук (Рівне), С.Дарійчук (Чернівецька обл.).

4-й арбітр: М.Липко (Івано-Франківськ). Спостерігач арбітражу: О.Циганков (Тернопіль).

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.