На центральний ринок Івано-Франківська претендує кіпрська компанія

Центральний ринок Івано-Франківська знову змінив власника.

У липні-серпні 2020 року компанія «Торговий сервіс», яка є орендарем центрального продуктового ринку Івано-Франківська, змінила власника. У Єдиному державному реєстрі власником «Торгового сервісу» стала кіпрська компанія «Танкмар Шиппінг Ко ЛТД».

Попередній власник ринку Ігор Халаменда оскаржив ці зміни у судовому порядку. Кілька разів дані у реєстрі змінювались. Станом на 1 жовтня 2020 року у ЄДРПОУ, власником є Ігор Халаменда.

Зокрема, 23 липня державний реєстратор Поберезької сільської ради Тисменицького району Федорин Мирослав Михайлович провів державну реєстрацію змін до відомостей про Товариство з обмеженою відповідальністю «Торговий сервіс», що не пов`язані зі змінами в установчих документах, змін складу або інформації про засновників, а також 24.07.2020 року провів державну реєстрацію зміни керівника цієї юридичної особи.

За результатами проведених реєстраційних дій засновника (учасника) Товариство з обмеженою відповідальністю «Торговий сервіс» змінено на юридичну особу нерезидента - Товариство з обмеженою відповідальністю «Танкмар Шиппінг Ко ЛТД», а також змінено керівника Товариство з обмеженою відповідальністю «Торговий сервіс».

Ігор Халаменда та його представники провели оперативний збір доказів для звернення до Колегії з розгляду скарг у сфері державної реєстрації при Міністерстві юстиції України, а також підготовку та подання такої скарги.

На сайті Мінюсту був опублікований анонс про розгляд цієї справи 6 серпня 2020 року в Офісі протидії рейдерству.

Попри те, що в ЄДРПОУ власником «Торгового сервісу» є Ігор Халаменда, контроль над ринком утримують інші власники.

Компанія «Танкмар Шиппінг Ко ЛТД» заснована у травні 2019 року на Кіпрі. Директорами компанії вказані особи з грецькими прізвищами. Хто є власником компанії - наразі невідомо.

Нагадаємо, що у жовтні 2019 року змінились власники ТОВ «Торговий сервіс». Власницею стала жителька Дніпра Тамара Казанцева. Згодом, власниця уклала орендну угоду з ТОВ «Марксмен компані» з Дніпра.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.