Поліція розшукує зловмисників, які підпалили автобуси на Долинщині

За фактом пожежі транспортних засобів в Долинському районі слідчі розпочали кримінальне провадження, в рамках якого з’ясують всі обставини події. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції Івано-Франківщини.

Проводяться розшукові заходи, спрямовані на встановлення зловмисників і притягнення їх до кримінальної відповідальності.

Повідомлення до поліції Долинщини про те, що горять автобуси надійшло 24 вересня, близько 21:50 від водія-очевидця, який проїжджав неподалік пожежі. На місце події негайно виїхали співробітники ДСНС, працівники слідчо-оперативної групи Долинського відділення поліції, експерт-криміналіст та працівники криміналістичної лабораторії, які встановлюють причини загоряння автобусів марки «Van Holl», що в с. Княжолуках Долинського району.

«Після ліквідації пожежі та в ході першочергових слідчих дій поліцейські встановили, що транспортні засоби належить 54-річному місцевому мешканцю та знаходились на огородженій приватній території. Попередня версія загорання – занесення стороннього джерела вогню невідомою особою», - йдеться у повідомленні.

Вогнем знищено повністю транспортні засоби. На щастя під час пожежі ніхто не постраждав.

Поліцейські проводять ряд невідкладних оперативно-розшукових заходів на встановлення осіб зловмисників і їх місця перебування. В ході досудового розслідування правоохоронці з’ясують всі обставини події.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.