ТОВ «ПБС» оскаржило тендер на будівництво розв’язки моста на Пасічну

Управління капітального будівництва Івано-Франківського міськвиконкому відхилило документи ТОВ «ПБС», яке брало участь у тендері на будівництво транспортної розв'язки в районі вул. Хіміків-Надрічна в м. Івано-Франківську.

Документи для участі у тендері подали три компанії: ТОВ «Будівельна компанія «Адамант», ТОВ «Мостобудівельний загін №112» та ТОВ «ПБС».

Документи двох компаній прийняли, а документи ТОВ «ПБС» замовник відхилив. Наразі документ про відхилення пропозиції не опублікований, тому невідома мотивація цього рішення.

Читайте також: Верховна Рада виділила Івано-Франківську 60 мільйонів на міст

ТОВ «ПБС» подало скаргу в Антимонопольний комітет України, в якій просить регулятора скасувати рішення замовника про відхилення пропозиції ТОВ «ПБС» та рішення про допущення до аукціону двох інших компаній.

У скарзі ТОВ «ПБС» обгрунтовує цю вимогу порушеннями у документації двох інших учасників. Зокрема, на думку ТОВ «ПБС», вони документально не довели наявності кваліфікованого персоналу, а також наявність достатньої кількості будівельної техніки.

ТОВ «ПБС» пов’язують з колишнім народним депутатом Олександром Шевченком.

Зазначимо, що тендер на будівництво транспортної розв'язки в районі вул. Хіміків-Надрічна є одним з трьох етапів будівництва моста на Пасічну. Очікувана вартість закупівлі становить 329 мільйонів гривень. Планувалось, що будівництво розв’язки повинно завершитись до кінця 2021 року.

Нагадаємо, що наразі триває будівництво конструкції моста, яке проводить ТОВ «Мостобудівельний загін №112». Щоправда, через фінансові проблеми будівельні роботи призупинені.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.