З Івано-Франківщини видворили грузинського «злодія у законі»

Працівники міграційної служби Івано-Франківської області у взаємодії з оперативниками Управління стратегічних розслідувань в Івано-Франківській області Нацполіціі України забезпечили виконання рішення суду про примусове видворення за межі нашої країни 48-річного громадянина Республіки Грузія (на світлині - справа).

Після звільнення з місць позбавлення волі ця особа мала зобов’язання виїхати з України, однак іноземець зігнорував вимогами законодавства країни перебування.

«Слід зауважити, що депортовано чоловіка з чималим кримінальним минулим. За вироками судів у Грузії, Росії та Україні він неодноразово відбував покарання у місцях позбавлення волі, де провів близько 20 років, набув у кримінальному світі статус «положенця» і кандидата на «злодія у законі», - йдеться у повідомленні Міграційної служби в Івано-Франківській області.

Іноземного громадянина депортовано з України з львівського міжнародного аеропорту авіарейсом у третю країну, а також вжиті заходи щодо заборони цій особі відвідувати Україну найближчих п’ять років.

Приєднуйтесь до нашого каналу в Телеграмі та сторінки у Фейсбуці, щоб дізнаватись про найважливіші новини.